Vakıfbank Genel Müdürlük İFM
Vakıfbank Genel Müdürlük binası, İstanbul Finans Merkezi projesi kapsamında iç tasarımı Aukett Swanke Mimarlık tarafından gerçekleştirilmiştir.Ofis alanlarında yer alan camlı modüllerde; SNAP FL sistem 41 dB, dolu modüllerde 48 dB ses izolasyon değerine sahip özel akustik yalıtımlı modüller kullanılmıştır.
Ofis alanlarında, düşey profilsiz çift camlı modüller ile sisteme entegre bombeli ve düz dolu paneller kullanılarak bir bütünlük sağlanmıştır.
Tüm mekan kapılarında 66mm bondingli çiftcam ve ahşap kapı kanatları tercih edilmiştir.
Çekirdek etrafında yer alan slotlu akustik giydirme paneller içerisine personel kullanımına uygun noktalarda gizli dolap üniteleri yerleştirilmiştir.
Yönetim katlarındaki başkan odaları, genel müdür ve genel müdür yardımcısı odalarında ofis içi dolu panellere entegre dolap üniteleri kullanılmış ve bu sistem sayesinde hem ses izolasyonu korunmuş hem de kompakt bir görünüm elde edilmiştir.
Yönetim alanlarında yer alan makam odalarının mekan içi geçişlerinde ve iç teras alanlarında sistem içi sürgü kapı çözümleri uygulanmıştır.
Proje genelinde kullanılan özel parlak Glossmax ® paneller ile duvarlarda cam ve metal efekti sağlanmıştır.
Proje Toplamında :
40 Katta
6.000 m2 Snap FL ve SLIMline Modüler Bölme Duvar sistemleri,
16.000 m2 Snap CL Duvar Kaplama,
684 adet Kapı ve
786 adet Duvar içi entegre Dolap ile TRIMline Ahşap uygulaması yapılmıştır.
Photos: Gurkan Akay
Proje Künyesi
Lokasyon | İstanbul - Finans Merkezi |
Yıl | 2023 |
Uygulama Dizayn |
Rönesans İnşaat Aukett Swanke |
Ürünler | - SNAP FL - SNAP CL - Ahşap Çözümleri - SLIMline |
Daha fazla oku